Skal du have lagt ny græsplæne inden sommeren?

En lækker og frodig græsplæne gør underværker for haven. Er din græsplæne en uddød, tør plet? Så er du kommet til det rette sted. Hos Engelbreth Anlæg & Entreprise ApS lægger vi ny græsplæne – både som en del af en større entrepriseopgave eller enkeltstående projekt.

Fra vores base i Fredericia kører vi ud til kunder i og omkring Horsens, Vejle og Kolding. Vores dygtige entreprenører står altid klar til at lave et solidt stykke anlægsarbejde til fornuftige priser samt belægninger af indkørsler.

Erfaring og viden giver flotte resultater

Vi har oparbejdet erfaring og en grundig viden om anlægning af græsplæne igennem mere end 7 år, hvor vi har stået overfor mange forskellige opgaver – store som små.

Fælles for vores løsninger er, at vi altid efterlader et gennemarbejdet resultatet, hvor vi kan stå 100 % inde for vores arbejde. Uanset hvordan din have ser ud, sørger vi får at gå fra en ny græsplæne, som stråler og kan holde i mange år.

Ekspertise og sans for detaljen

Ligesom med vores andre forskellige entrepriseløsninger går vi altid helt i detaljen og har et særligt fokus på holdbarhed og bæredygtighed.

Når vi anlægger eller omlægger græsplæner, kan der være mange forskellige omstændigheder og detaljer at tage højde for. Hvornår er det bedste tidspunkt på året at anlægge ny græsplæne? Hvilken type græs skal bruges til din have og hvorfor? Hvordan kan du undgå ukrudt og mos i græsplænen? Såning af græsplæne er ikke så enkelt, som man skulle tro.

Når du kontakter os, hjælper vi med rådgivning og hjælp fra dag 1. Martin vil være din direkte kontaktperson og den person som også samarbejder med dig på opgaven. Når I som kunde kun har en kontaktperson har vi erfaret, at vi arbejder hurtigere, mere effektivt og uden misforståelser. 

Lige fra planlægning til det gennemarbejdede og færdige resultat. Og vi går først, når du er tilfreds og glad for din nye have.

Simple, men værdifulde råd til vedligeholdelse af en ny græsplæne

Når du vælger at få lavet ny græsplæne ved os, vil vi også give specifikke råd om vedligeholdelse til netop din have og græsplæne. Følger du vores råd, kan din plæne holde i mange år og samtidig spare dig for unødvendige omkostninger til reparation og nye anlægninger.

Nogle generelle råd, vi ofte giver:

  • Slå først dit græs på nyanlagt græsplæne, efter det har groet minimum 8 cm. På den måde ødelægger du ikke græssets nyetablerede rodnet. Sæt derefter din græsslåmaskine til 4 cm.
  • Vær påpasselig med plænegødning på en ny plæne. Det afhænger meget af jordens kvalitet og næringsniveau, om du bør gøde fra start. Man kan svie og dræbe nyt græs med for meget gødning. Topdressing af din græsplæne kan være yderst værdifuldt, hvis det bruges korrekt.
  • Man kan med fordel lave en ny delvis såning i en etableret plæne hvert år. Klip græsset ned, riv det igennem for mos og så nyt oveni.
  • Klip græsset inden vintersæsonen ved omkring 4-5 cm. På den måde har du ikke langt græs, som falder sammen og blokere for luft til din plæne.

Skal vi ringe dig op?

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1​

Udfyld formularen med dit navn og det telefonnummer vi kan træffe dig på.

2

Vi ringer dig op og hører mere om, hvad opgaven du ønsker løst går ud på.

3

Vi vender retur inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud og en god pris.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Hvad koster en ny græsplæne? Når vi har hørt mere om din opgave, kan vi udarbejde et tilbud til dig. Men har du spørgsmål til os, er du også velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi står for anlæg og entreprise, har konkurrencedygtige priser og besvarer gerne alle dine spørgsmål om vores ydelser.

Vi bestræber os på at give vores kunder svar inden for 24 timer efter deres henvendelser. De fleste sætter nemlig pris på, at projektet hurtigt kan komme i gang.

Du kan kontakte os på telefon 40 73 61 44, e-mail martin.engelbreth@outlook.dk eller skrive til os gennem kontaktformularen her på hjemmesiden. Så er der ikke lang vej endnu til en flot, ny græsplæne.

Mere end 8 års erfaring

Vi har mere end 8 års erfaring inden for anlægsarbejde samt arbejde med større og mindre entrepriser.

Gode priser der holder

Vores gode og overkommelige priser er skræddersyet til at matche dit budget og opgaves størrelse.

Tilbud inden for 24 timer

For at gøre processen som let og hurtig for dig som muligt, så garanterer vi, at du får dit tilbud efter 24 timer.

Det siger vores kunder om vores arbejde

"Super fint stykke arbejde"

Martin har lavet et super fint stykke arbejde i vores have og vi vil til hver en tid anbefale ham.

Henrik Juul-Børsen

"Til en fair pris"

Meget tilfreds med Engelbreth anlæg og entreprise. Martin overholdte tidsplanen og til en fair pris. Vil helt sikkert anbefale ham.

Lærke Christensen

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, så skriv gerne til os via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Engelbreth Anlæg & Entreprise ApS

Fagerlien 15

7000 Fredericia

CVR: 40938257

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 73 61 44

✉ E-mail: Info@engelbreth-anlaeg.dk

Facebook

facebook

Følg med på Facebook